Sega Mega Drive catalogus 1992

Sega Mega Drive catalogus 1992

Deze catalogus uit 1992 bevat een overzicht van beschikbare hardware en spellen voor de Sega Mega Drive. Opvallend is dat op de voorkant “Megadrive” gebruikt is, terwijl officieel “Mega” en “Drive” twee losse woorden zijn. Ook is er informatie te vinden over Sega’s tiplijn. Waar Nintendo/Bandai in catalogussen ook reclame maakt voor hun eigen fan magazines, maakt Sega daar in deze catalogus geen enkele melding van. Deze uitgave was te verkrijgen bij speelgoedwinkels in Nederland en Belgi√ę. In dit geval is de catalogus bij een Intertoys meegenomen.

De complete catalogus is hieronder in te zien. Je kunt ook de pdf downloaden via archive.org. Ruwe scans, gekalibreerde scans zal ik later beschikbaar maken (8.7gb moet ik daarvoor uploaden).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.