Nintendo catalogus 1990/1991

Nintendo catalogus 1990/1991

Eerder dit jaar publiceerde ik al over een Nintendo catalogus voor 1989/1990, en nu heb ik ook een scan ter beschikking van de Nintendo catalogus voor 1990/1991. De catalogus is uitgegeven door Bandai BV, de distributeur van Nintendo in Nederland toentertijd.

Er zijn een aantal verschillen ten opzichte van de vorige editie. De titels voor robot R.O.B. staan niet meer in de catalogus en lijken niet meer beschikbaar te zijn. In deze editie is nu ook de Nintendo versie van Tetris voor de NES te zien. In de vorige catalogus stond er een screenshot van een prototype versie van de Tengen versie van Tetris. Ook is er nu één pagina over de Game Boy te vinden. De Game Boy verscheen in 1990 hier op de markt.

Club Nintendo komt uiteraard ook weer in de catalogus naar voren. Er staat ook een foto in van een callcenter voor de tiplijn, maar ik vraag mij sterk af dit een foto is van het Nederlandse callcenter. Het komt in ieder niet overeen met andere foto’s en videobeelden die ik daar van gezien heb.

Je kunt hier de PDF downloaden via archive.org.

De ruwe, onbewerkte scans zijn ook op archive.org te vinden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.